1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care se infasoara in celofanm si se da la rece cel putin 30 min.
2 Se dau in cateva clocote cu apa si sare legumele congelate care apoi se scurg si se lasa sa se raceasca
Se mixeaza bine albusurile cu un praf de sare.Crema de branza se amesteca cu galbenusurile.Se amesteca usor albusurile batute cu galbenusurile amestecate cu branza si legumele fierte si calite un pic in uleiul Unisol
3.Din aluatul rece se intinde o foaie subtire din care decupam cu gura unui pahar,cercuri care mai apoi le asezam in formele unse cu ulei si care se dau la copt cca.15 minute.Se scot din cuptor si se umplu cu amestecul de branza si legume.Deasupra se presara cercuri de ceapa rosie sio se mai dau inca 15 minute la copt.Se opreste focul din cuptor dar cosuletele se lasa sa se raceasca in voie in cuptort apoi se scot din forme si se servesc reci ca aperitiv.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii