Se amesteca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar,pana se obtine o crema.Se adauga apoi untul,laptele,uleiul,coaja de portocala,esenta de vanilie si bicarb.de amoniu stins intr-o lingura cu otet.Se framanta bine.Se intinde o foaie de aluat, nu foarte groasa si se taie cercuri cu care se umplu apoi formele de cosulet.
Albusurile se bat cu restul de zahar.Cand s-au intarit se adauga nucile,cacaua si esenta de vanilie.Se pun intr-o punga care se taie la un colt.
In formele imbracate cu aluat se pune cate o lingurita de dulceata iar deasupra se pune(cu ajutorul pungii)amestecul de bezea.
Se incalzeste inainte cuptorul.Se coc la foc potrivit timp de 20-25 min.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii