Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola ideale pentru micul dejun sau ca gustare. Iată cât de ușor se prepară și ai nevoie de doar câteva ingrediente.
Cum se prepara Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola
Toacă mărunt ciupercile, apoi usturoiul și ceapa.
Într-o tigaie încinsă, adaugă puțin ulei de măsline și pune ciupercile la sotat. Adaugă usturoiul și ceapa și lasă pe foc până se rumenesc bine și scade zeama lăsată de ciuperci. Condimentează cu sare, piper și puțin cimbru.
Taie aluatul foietaj în 12 pătrate. Așază fiecare pătrat în tava de brioșe și presează ușor ca să se așeze bine aluatul, apoi adaugă câte o lingură din umplutura de ciuperci.
Coace coșulețele cu ciuperci în cuptorul preîncălzit, la 200 grade C, timp de 20-25 minute, în funcție de cuptor.
După coacere, scoate-le din cuptor și pune câte o lingură de gorgonzola peste fiecare ca să se topească frumos brânza. Garnisește-le cu chives tocat mărunt și servește-le cu poftă! Sunt excelente la gust!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii