Pregatim bucatile de rechin,pe care le asezam in tava,il asezonam cu rosii taiate,frunze de salata si bastonase de dovleac,peste care adaugam si cele 200 ml vin.Separat fierbem orezul cu 2 linguri de unt,conform cu instructiunile de pe pachet.Calim ceapa rosie taiata foarte marunt,in 2 linguri de unt la care adaugam si dovleacul taiat cubulete.Pestele trebuie sa stea in cuptor 30 de minute cu capac.Pe un platou asezam, medalionul de rechin,rosiile,bastonase de dovleac, iar pe o frunza de salata asezam orezul salbatic amestecat cu dovleac.Cine doreste poate sa presare peste orezul salbatic,cascaval ras. Se serveste cu o salata de cruditati.Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii