Se curata costitele de excesul de grasime, se pun la fiert intro oala cu rozmarinul si foile de dafin .se lasa la fiert pana sant gatite. se pun deoparte, costitele gatite si zeama in care au fost fierte.
Se pune ulei intr-o cratita si se caleste ceapa si usturoiul, se adauga paprika, sosul de rosii si rosiile taiate marunt si se amesteca. Se adauga costitele si zeama in care au fiert si se lasa pana la fierbere, dupa aceea adaugam sosul de soia, sarea si piperul . Se lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul. Se adauga mierea si cateva frunze de rozmarin, se mai lasa pe foc inca cateva minute, dupa care se ia jos de pe foc si se serveste cu cartofi piure.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii