Costite de vita cu rozmarin si miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg costite de vita
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 bucati de usturoi, taiate marunt
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 lingura de paprika
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri de sos de rosii
  • 3 rosii proaspete taiate marunt
  • 3 linguri de sos de soia
  • 1 lingurita de sare
  • piper dupa gust
  • 2 linguri de miere
  • 3 bucati de rozmarin

Mod de preparare

Se curata costitele de excesul de grasime, se pun la fiert intro oala cu rozmarinul si foile de dafin .se lasa la fiert pana sant gatite. se pun deoparte, costitele gatite si zeama in care au fost fierte.

Se pune ulei intr-o cratita si se caleste ceapa si usturoiul, se adauga paprika, sosul de rosii si rosiile taiate marunt si se amesteca. Se adauga costitele si zeama in care au fiert si se lasa pana la fierbere, dupa aceea adaugam sosul de soia, sarea si piperul . Se lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul. Se adauga mierea si cateva frunze de rozmarin, se mai lasa pe foc inca cateva minute, dupa care se ia jos de pe foc si se serveste cu cartofi piure.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise