Tamarindul il rupem marunt si il inmuiem in apa calduta 15 minute.
Tamarindul il rupem marunt si il inmuiem in apa calduta 15 minute.
Toate condimentele le amestecam intr-un vas impreuna cu uleiul si usturoiul trecut prin presa.Adaugam tamarindul inmuiat. Amestecam bine si ungem coastele pe ambele parti cu aceasta compozitei, cu ajutorul unei pensule.Dam la rece cateva ore, cel mai bine pina a doua zi.
Asezam un gratar pe o tava termorezistenta si dam la cuptor pentru 2 ore, acoperit cu un capac sau hartie de copt inmuiata in apa.
Punem un pahar cu apa in tava.
Tinem la 160 de grade si ultimele 15 minute inlaturam hartia.
Servim coastele alaturi de piure de cartofi sau alta garnitura care va place.
Pofta mare sa aveti !
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii