Costita se condimenteaza cu sare si piper.Separat se freaca usturoiul pisat cu putin ulei de masline,se adauga condimentele dupa plac,se amesteca bine si se unge bine carnea cu aceasta pasta.Stoarce sucul de la lamaie peste,acopera si lasa la marinat cca.12 ore.In punga de cuptor se poate pune 1 lingura de faina,agita bine,introdu carnea si paharelul de brandy,agita inchide punga si fa cateva gauri....si da la cuptor cca 35 min. la foc mediu.I-mi place sa gatesc cu pungile Knorr,e rapid ,gustos si lasa cuptotul curat...dar proviziile din tara mi s-au terminat si nu am de unde cumpara....am incercat sa fac acasa cu pungi pt .microunde(aceiasi calitate ca si cele de la knorr,condimentele insa am pus ce am avut in casa...)a iesit f. bun,in general costita are si grasime,a mea avea putina..daca e prea grasa renuntati la ulei,pune f. putina sare sau deloc in caz ca optati si pt. vegeta.Sper sa va placaPofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii