Coronita de Miel si bucati de pulpa la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Coronita de Miel si bucati de pulpa la cuptor

Ingrediente

  • 1 -1 ½ kg cotlet de miel
  • 300 gr de baby morcovi
  • 300 gr de brocoli
  • 100 gr de baby corn(porumb mic de la borcan)
  • 100 gr de ardei rosu
  • 100 gr de ardei galben
  • 100 gr fasole verde lata
  • 100 gr de ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lamaie, cimbru
  • 2 linguri de coniac
  • 2 cani de vin(1 la marinata si 1 in tava la cuptor)
  • 200 gr de unt, o capatana de usturoi pentru marinata si 2-3 catei de usturoi in preparat la cuptor, 1 ceapa
  • ulei, sare, 4-5 frunze de leurda

Mod de preparare

Carnea de miel se pune la marinat astfel :1 capatana de usturoi, 1 ceapa alba, sare, boia, piper, frunze de leurda, 1- 2 linguri de ulei, 1 cana de vin alb, se lasa peste noapte in frigider.

Separat se fierb legumele al dente, deci fierte pe jumatate se scot si se calesc in unt, dupa care se scot si se pregatesc pentru a se aranja in coronite si in tava.

Dupa ce se scoate carnea din marinata, se aranjeaza sub forma de coronita, se leaga cu ata de bucatarie, aranjand cu grija coronitele si bucatile de carne in tava, legumele se pun in coronite si in tava. In tava a fost pus ulei, ceapa verde, usturoi zdrobit 2-3 catei, cimbru, 1 lamaie taiata rondele si o cana de vin daca nu este suficient se va completa cu apa, se sareaza pipereaza si se da la cuptor. Se lasa 15 minute la cuptor dupa care se scoate tava si se va picura cele doua linguri de coniac pe bucatile de carne si se va introduce din nou la cuptor aproximativ 30 de minute, timpul este in functie de aragazul fiecaruia, de preferat este sa se verifice si cand considerati ca este bine facut opriti aragazul si aranjati mancarea in farfurii.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise