Carnea se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.
Carnea se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.
Asezam coastele in forma de coronita, intr-un vas pe masura coronitei si suficient de inalt sa-l putem acoperi cu capac sau folie. Folosim putina sfoara pentru a lega coastele intre ele, ca sa le fixam in forma de cerc.
Turnam o cana de vin alb si dam la cuptor, mai intai in vasul acoperit. Dupa aproximativ 40 minute, verificam daca este facuta suficient carnea. Mai lasam 10 minute, cu vasul descoperit pentru a se rumeni putin carnea.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii