Primele 6 ingrediente se introduc in masina de paine si se programeaza masina pe programul\"aluat\"DOUGH.
Dupa ce aluatul este framantat si dospit, cand este gata programul de aluat, se scoate aluatul din masina pe o tava( masa) unsa cu ulei si se fac din el, 8-12 mingiute.
Acestea se intind cu mana ( ca langosul)si se ung cu ulei, apoi se ruleaza , dupa care se innoada.
Se ia pe rand fiecare corn se intinde iar ,cu mana sau cu sucitorul si se ruleaza in forma de cornuri.
O tava se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza in ea cornurile care vor fi presarate deasupra cu seminte de susan.
Daca pregatim cornurile sa nu fie de post , le ungem prima data cu galbenus de ou amestecat cu doi stropi cu apa si apoi presaram susanul.
Mai lasam cornurile la cald 15 minute sa creasca apoi le dam la cuptorul dinainte incalzit pina se rumenesc bine deasupra, cam 30 minute.
Pofta mare !
PS. multumesc frumos Laura pentru reteta !!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii