Cornuri umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cornuri umplute

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 4 cornuri sau chifle rotunde
  • 2 rosii
  • 200g salam sau sunca afumata
  • 2 oua
  • 50-60g unt
  • 4 felii de branza topita.

Mod de preparare

Cornurilor li se taie un capac si se scobesc de miez. Rosiile se taie in cuburi mici, salamul deasemenea. Ouale se bat ca pentru omleta, branza topita se taie felii(fiecare felie in 3 fasii,daca folositi cornuri sau chifle lunguiete) iar daca folositi din cele rotunde branza topita ramane felii intregi. Dupa ce s-au scobit cornurile de meiz se ung inauntru cu unt si se dau la cuptor pentru 5 minute asezate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dupa cele 5 minute, se scot si se toarna inauntrul lor, ouale batute, cuburile de rosii, salamul taiat si deasupra se pun feliile de branza topita. Se aseaza peste fiecare corn(chifla) capacul si se mai dau la cuptor inca 10 minute.

Reteta o am de pe blogul Oanei cu multumirile de rigoare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise