Cornurilor li se taie un capac si se scobesc de miez. Rosiile se taie in cuburi mici, salamul deasemenea. Ouale se bat ca pentru omleta, branza topita se taie felii(fiecare felie in 3 fasii,daca folositi cornuri sau chifle lunguiete) iar daca folositi din cele rotunde branza topita ramane felii intregi. Dupa ce s-au scobit cornurile de meiz se ung inauntru cu unt si se dau la cuptor pentru 5 minute asezate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dupa cele 5 minute, se scot si se toarna inauntrul lor, ouale batute, cuburile de rosii, salamul taiat si deasupra se pun feliile de branza topita. Se aseaza peste fiecare corn(chifla) capacul si se mai dau la cuptor inca 10 minute.
Reteta o am de pe blogul Oanei cu multumirile de rigoare!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii