Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Cornuri din aluat de cartofi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 gr de faina
  • 300 gr de cartofi
  • sare
  • susan
  • 1 ou
  • 3 linguri de parmezan ras
  • Umplutura:
  • mortadella
  • cascaval

Mod de preparare

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca.

Se adauga parmezanul ras, faina si sarea. Se framanta un aluat moale, care sa nu se lipeasca de maini.

Se intinde aluatul intr-un cerc, pe masa presarata cu faina. Se taie aluatul in triunghiuri, pe marginile carora se pune putin cascaval.

Se ruleaza cornurile. Se ung cornurile cu ou si apoi se presara cu susan. Preincalzim cuptorul la 190 de grade C si punem tava cu cornuri si coacem pentru 20-25 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise