Intindem aluatul care trebuie sa fie la temperatura camerei și tăiem pătrățele ca in imagine. Separat amestecăm branza cu oul,zaharul,esențele, stafidele, făina si praful de sare si cu ajutorul unei lingurițe punem compozitie intr-un colț al fiecarui pătrătel. Rulam cornurile si le ungem cu gălbenus. Se coc la 190”C pentru 10-15 minute in cuptorul incins in prealabil.
Cind sunt gata, le putem servi ca atare ori pudrate cu zahăr..:)
E o retetă foarte, foarte usor de facut atunci cind simti nevoia de ceva dulce ori ai casei sunt disperati sa le faci ceva si tu nu prea ai chef de stat la bucătăreală..:) Spor la prăjiturit si numai bucurii către voi :*
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii