Bune pentru cafea.
In bolul de la mixer punem margarina si zahar si batem bine. Adaugam ouale unu cate unu amestecand continuu. Adaugam lapte si faina amestecata cu praf de copt si vanilia si framantam. Dam cornuletelor ce forma dorim. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou. Preincalzim cuptorul la 200 de grade si coacem pentru 25 de minute.
**** Daca doriti cornulete cu ciocolata inlocuim 4 linguri de faina (din 1 kg) cu 4 linguri de cacao cernuta. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii