Cernem faina intr-un bol impreuna cu sarea.
Mixam untul cu zaharul si zaharul pudra cu pastai de vanilie, la viteza mare, pana devine o crema.
In compozitia de unt punem oul si il incorporam.
Tot peste crema de unt punem faina, nuca macinata, bombonelele si coaja rasa de lamaie.
Amestecam cu o paleta pana sunt incorporate toate omogenizate.
Eu am mai pus vreo 4-5 linguri de faina pentru ca mi s-a parut prea moale compozitia.
Se incinge cuptorul si reglam o temperatura potrivita.
Ungem o tava cu unt si o tapetam cu hartie de copt.
Umplem un sprit cu aluat si formam niste potcoave (puteti sa le faceti ce forma doriti) dar lasam putina distanta intre ele.
Cand tava este plina o introducem in cuptor si le lasam sa se coaca 10-12 minute, pana prind o usoara crusta aurie.
Procedam astfel pana terminam tot aluatul.
Le scoatem cand sunt gata si asa calde le tavalim prin zahar pudra.
O bunatate. Sa aveti pofta!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii