Cornulete in 2 culori

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie
Cornulete in 2 culori

Ingrediente

  • Ingrendiente aluat:
  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie
  • 150 gr margarina\\unt
  • 400 ml lapte
  • 3-4 linguri zahar
  • 2 oua
  • putina sare
  • 4 lg cacao

Mod de preparare

Se pune drojdia impreuna cu putina apa calduta si faina sa creasca , apoi se amesteca cu ouale, zaharul, untul si laptele adaugand treptat faina . Se framanta bine bine pana aluatul se desprinde de pe vas. Se imparte in doua si jumatate se amesteca cu cacao se framanta si se lasa la crescut 1/2 de ora.Dupa ce sa dospit aluatul,il impartim in 6 parti egale(6 albe 6 cu cacao)se intide cu sucitoare una alba una cu cacao si se une una peste alta(cea cu cacao sub cea alba)se taie in 4 si se umple cu ce doriti(rahat,finetti,nuca,dulceata)dupa care se ruleaza si se pune la cuptor cca 15-20 de minte.Dupa ce sau racit se dau prin sirop si se pudreaza cu nuca de cocos.POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise