untul se spumeaza cu smintina la robot pina i-si dubleaza volumul se adauga drojdia de bere dizolvata in apa,se adauga faina se amesteca prin rasturnarepina se incorporeaza toata faina .
se tine la rece cel putin 1/2 ora
pe planseta de lucru se presara faina, se pune aluatul pe planseta, se presara si pe aluat putina faina,aluatul se intinde cu facaletul aproximativ de 1/2 cm ,se taie in triunghiuri se pun bucatele de rahat pe fiecare triunghi, se ruleaza,se tin aprox 1/2 ora la crescut dupa care se coc la foc moderat 15-18 min in functie de marimea cornuletului,se lasa la temperat se pudreaza cu zahar pudra vanilat
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii