Se pune intr-un bol mare faina, iar in mijloc se pune cubul de drojdie cu zaharul si se adauga putin apa calduta. Se amesteca si se lasa 10 min sa stea, apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta bine pana devine un aluat pufos, moale, elastic
Dupa framantare se acopera bolul si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, se lasa la loc cald. Dupa ce a dospit aluatul, pe masa de lucru presaram faina si intindem o foaie de aluat. Taiem triunghiuri si umplem cu gem, rulandu-le. Cornuletele se pun in tava cu hartie de copt, circa 20-25 minute la foc mic, iar cand se racesc se pudreaza cu zahar pudra si vanilat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii