Se pune intr-un bol mare faina, iar in mijloc se pune cubul de drojdie cu zaharul si se adauga putin apa calduta. Se amesteca si se lasa 10 min sa stea, apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta bine pana devine un aluat pufos, moale, elastic
Dupa framantare se acopera bolul si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, se lasa la loc cald. Dupa ce a dospit aluatul, pe masa de lucru presaram faina si intindem o foaie de aluat. Taiem triunghiuri si umplem cu gem, rulandu-le. Cornuletele se pun in tava cu hartie de copt, circa 20-25 minute la foc mic, iar cand se racesc se pudreaza cu zahar pudra si vanilat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii