Se amesteca ingredientele sa iasa o coca buna. Coca se imparte in bucati mai mici.Se intinde foaie care se taie in patratele potrivite.In fiecare patrat se pune o bucatica de rahat si se fac cornulete.Se pot umple si cu marmelada sau gem.
Se coc la 180 de grade pana se rumenesc,cam 30 min.Se dau prin zahar pudra. Sunt foarte bune,usor de facut, se pastreaza fragede.
Pofta buna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii