Intr-un bol adaugam faina, zaharul, coaja de portocale le amestecam dupa care facem o gaura in mijloc.
Intr-un bol adaugam faina, zaharul, coaja de portocale le amestecam dupa care facem o gaura in mijloc. Adaugam amoniacul dizolvat in otet, uleiul si treptat apa minerala rece, framantam un aluat omogen si nelipicios.
Impartim aluatul in 3 bucati.
Fiecare bucata se intinde pe masa infainata, se unge cu un strat generos de untura se impacheteaza si se inveleste in folie alimentara, dam la rece 30 min dupa care repetam procedura inca de 2 ori (fiecare bucata de aluat trebuie impachetat de 3 ori).
Repetam la fel si cu celelalte 2 bucati de aluat.
Pe masa infainata intindem aluatul si taiem fasii de aluat si taiem dreptunghiuri de marimi potrivite.
In fiecare mijlocul fiecarui dreptunghi adaugam felii de rahat si se indoaie.
Le asezam in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii