Cornulete foatrte ieftine ,cu rahat

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Cornulete foatrte ieftine ,cu rahat

Ingrediente

  • 700 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare bors
  • 300 g rahat
  • 200 g zahar pudra vanilat

Mod de preparare

drojdia +borsul+uleiul+faina(pastrati 2 minute pt intins aluatul pe planseta)se framinta

Se lasa 30 min la crescut,dupa care se presara faina pe planseta si se intinde aluatul

Aluatul se taie in triunghiuri,pe care se aseaja bucatele de rahat,se ruleaza.Se lasa sa creasca 15 minute,se coc la foc iute 30-40 minute,se scot de la cuptor cind sunt aurii, se lasa 5-10 minute dupa care se pudreaza cu zahar vanilat

Daca nu aveti bors se poate inlocui borsul cu o lamaie (Coaja si sucul)restul lichidului se poate complecta cu apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise