De facut e super simplu dupa cum o sa vedeti mai jos.
Aluatul trebuie sa fie decongelat complet.
Intr-un bol amestecam crema de ciocolata cu nuca si zaharul vanilat.
Asezam aluatul pe masa de lucru tapetata cu putina faina (asta pentru a evita lipirea aluatului de masa, in momentul in care il ungem).
Ungem aluatul cu crema de ciocolata apoi razuim deasupra coaja de la o portocala.
Taiem aluatul in trei apoi fiecare fasie o taiem in triunghiuri pe care le rulam pe rand dispre partea mai lata sprea partea ingusta.
Asezam cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 15 minute sau pana aluatul se rumeneste deasupra.
Scoatem din cuptor si pudram cornuletele cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii