Intr-un vas se pune sarea, faina, zaharul, drojdia, iaurtul, galbenusurile de la cele 2 oua si treptat uleiul. Dupa ce le-ati amestecat, adaugati treptat apa minerala cat cuprinde (cat sa iasa un aluat mai molcut). Se imparte in doua aluatul, se intinde si se taie patratele. Separat se bat albusurile. Branza se taie in bucatele mici, iar cascavalul se rade pe razatoarea mai mica (intr-o farfurie separat).
Dupa ce ai taiat alutul, se ia cate un patratel, se pune o bucatica de branza sarata, se ruleaza si cand e gata format cornuletul, se unge cu albus de ou (cel batut) si se presara cascavalul ras. Se baga la cuptor la temperatura medie 10-15 min, pana se rumenesc.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii