Se framanta faina, margarina, drojdia proaspata si bautura din soia. Aluatul obtinut se lasa la dospit 15-20 minute.Se scoate branza tofu din caserola si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si stafidele. Din aluatul lasat la dopsit se formeaza triunghiuri. In fiecare triunghi se pune cate o lingura din compozitia pe baza de branza tofu. Se inchid triunghiurile folosindu-ne de margini. Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Triunghiurile se coc cca 25 minute. Dupa ce s-au scos din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii