In 0,5kg de faine punem sare si zahar, adaugam drogdie si punem peste lapte calduta, cu mana mestecam drogdie cu lapte si lasam in cald sa creasca 1 ora. Adaugam restu de faine mestecam si punem ulei in aluat, mestecam bine. Taem aluatu in 4 portii si din fie care portia in 2. Intindem aluatu pe masa in forma rotunda, nu prea suptire cam de 0,5mm cu o lingura de faine si taem ca pizza (treungii) si incidem din partea groasa in parteaascutita. Pun pe tava cornulet, cu pensula vopsim cu galbenus, punem peste seminte de susan. Punem in cuptor incalzit si lasam acolo 30-35 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii