Se framanta bine toate ingredientele,se face o coca elastica iar la nevoie se mai adauga lapte sau faina.Aluatul se intinde subtire si se face o forma circulara,apoi se imparte in parti egale,se pune silvoita si se ruleaza.Intr-o tava se pune hartie pentru copt iar apoi se pun cornuletele care se lasa la cuptor cca 15-20 de minute.Dupa ce se scot din cuptor,cat sunt fierbinti se tavalesc prin zahar pudra.Aceasta este o reteta a bunicii,un desert usor de facut dar si foarte gustos!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii