Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate.
Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate. Faina o adaugam treptat pana obtinem un aluat elastic care sa nu se lipeasca de maini. Folosim aproximativ 800-900 g faina.
Lasam aluatul la dospit 30 minute dupa care formam cornuletele. Intindem o foaie si o decupam cu ajutorul unei farfurii pentru a fi perfect rotunda dupa care o impartim in triunghiuri.
Le ungem cu nutella si le rulam pentru a forma cornuletele.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cornuletele si le coacem la cuptorul preincalzit la 190-200 grade pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc frumos.
La final le putem pudra cu zahar vanilat. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii