Se face o coca din ulei, bors, drojdie si faina, se framinta foarte bine. Din compozitie se intinde o foaie cu sucitorul. Se taie patratele cu cutitul. Se umple fiecare patratel cu nuca si nutella sau gem sau rahat. Se ruleaza din colturi si se formeaza cornulete. Se aseaza in tava pe o hirtie de copt. Se tine la cuptor la foc potrivit pina capata o culoare galbuie. Se pudreaza cu zahar pudra sau nuca de cocos
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii