Am pus ingredientele in robotul de bucatarie si le-am amestecat.
Aluatul obtinut l-am lasat un pic sa se odihneasca, la rece; din el am taiat bucati pe care le-am modelat in forma de snur si am format cornuletele. Aluatul e destul de lipicios, trebuie lucrat repede, sa nu se inmoaie de la caldura mainilor.
Cornuletele le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptor, cca 12 minute, pana au inceput sa se rumeneasca.
Calde le-am trecut prin zahar pudra.
Anul acesta am preluat ideea Laurei Sava si am taiat si eu cateva forme, pentru decor; am obtinut braduti si stelute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii