Cum stim cu totii, foarte frecvent ne raman albusurile dupa ce facem ceva prajitura sau tort la care folosim doar galbenusul, si grijulii din fire, albusurile le depozitam in frigider in asteptarea unei sclipiri.
Aceasta este o reteta prin care aduc o idee cum sa folosim albusul:
- Albusurile le batem spuma adaugand incet zaharul pudra si nuca macinata.
Pe un blat punem nuca zdrobita si cu lingura punem putina compozitie (poza 1) se presara cu nuca si se formeaza cornulete care se pun la cuptor la 150 grade 10-15 min. Se scot din tava doar cand se racesc de tot.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii