Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.
Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.
Se preincalzeste cuptorul.
Pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul de grosimea dorita.
Se taie aluatul de foietaj in dreptunghiuri si se pune magiun in mijloc, cu lingurita.
Se unesc 2 capete si se strang ca sa se lipeasca.
Se pun cornuletele in tava si se dau la cuptorul preincalzit.
Se lasa pana cand incep sa se rumeneasca.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii