Aluatul:pregatesti o maia din drojdie,o lingura de faina si putin lapte,o lasi sa creasca 5-10 minute,apoi o adaugi peste margarina,smintina sare,zaharul, restul de lapte si faina.Framinti bine aluatul si il lasi la dospit aproximativ o ora.
Umplutura:toci ceapa o calesti,apoi adaugi carnea tocata,oul, patrunjelul,sare si piper.
Pentru finisare:intinzi aluatul in foaie subtire si decupezi cercuri cu ajutorul unui castron mare.Tai fiecare cerc in 8 triunghiuri pornind din centrul cercului si pui pe fiecare triunghi cu lingurita carne si rulezi spre virful triunghiului.Intorci capetele spre interior si asezi cornuletele intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Ungi cornuletele cu oul batut amestecat cu putina apa.Le coci la foc potrivit 30-45 de minute.
Poti presara peste cornulete cascaval,brinza sau susan.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii