Se feliaza pieptul de pui in felii cat mai late si subtiri. Se presara pe ele sare, piper si daca vreti, mirodenii. Se pune pe ceva plat(ex:fund, masa) o felie si se aseaza in mijloc niste branza topita, apoi 1 cremvursti, apoi o felie de sunca. Se face un fel de rulou si se infige o scobitoare pt. a tine bine umplutura inauntru. Se incinge tigaia, iar intre timp, faceti din pesmet si un ou o pasta. Se tavaleste ruloul prin pesmet si se aseaza in tigaie. Se repeta procedeul si cu celelalte felii. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii