Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim fiecare felie de carne cu o folie alimentara si apoi o batatorim bine folosind ciocanul pentru carne. Ideal este sa nu rupem carnea si sa obtinem felii subtiri si uniforme, dar daca se rup nu e o tragedie, ca "reparam" totul cu ajutorul unei scobitori.
Cascavalul il feliem subtire, sunca de pui la fel.
Procedam astfel: asezam fasia de carne, presaram sare si piper, adaugam in mijlocul acesteia felia de cascaval (intreaga sau taiata pe 1/2), apoi felia de sunca (intreaga sau taiata pe 1/2). Aducem lateralele feliei de carne spre mijloc, peste cascaval si sunca, apoi pliem si celelate doua laturi formand un dreptunghi. Fixam cu o scobitoate.
Batem cu putina sare cele doua oua.
Pregatim un castronel incapator cu pesmet si unul cu semintele de floarea soarelui.
Pachetelul (dreptunghiul de carne) il dam prin ou, apoi prin pesmet, apoi iar prin ou si la final prin semintele de floarea soarelui.
Asezam totul intr-o tava antiaderenta sau o tava normala tapetata cu hartie de copt si bagam totul la cuptorul preincalzit la 220 grade, timp de aproximativ 40 minute, pana capata o crusta aurie.
Sunt bune calde sau reci.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii