Speli vanata si o tai felii subtiri, in numar cu sot. Presari cu sare fiecare felie de vanata si le lasi la scurs 10-15 minute, dupa care le presezi usor pentru a elimina apa. Pe fiecare felie de vanata pui o felie de cascaval si una de bacon, acoperind cu alta felie de vanata. Fixezi totul cu o scobitoare, presand putin .Dai fiecare pachetel prin faina, ou si pesmet si apoi il prajesti in ulei incins. Servesti vinetele cu o salata de seson sau simple. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii