Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri.
Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici.
Acestea se aseaza pe fasiile din piept de pui, apoi se ruleaza. Se inchid cu un betisor sau cu betisoarele de la friteuza.
Rulourile se dau prin ou apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii