Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua de sunca apoi se ruleaza; se da prin faina alba, prin oua unde am pus sare, piper si boia, iar apoi prin pesmet.
Se pune intr-o tigaie ulei si cand e incins se pun la prajit la foc mic, se prajesc pe o parte si pe cealalta.
Se scot pe o farfurie unde am pus servetel de masa ca sa absorba uleiul.
Se serveste cald!
E numai pun pe cina, se poate servi cu cartofi....ect...
Pofta Buna!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii