Scurgi bine tonul si porumbul din conserve.Cureti si speli ardeii capia.Tai un ardei in cubulete,iar pe cilalti ii tai in jumatati,pe lungime si le indepartezi nervurile.Amesteci intr-un castron tonul,porumbul cubuletele de ardei,ulei zeama de lamaie proaspat stoarsa si semintele de susan.Condimentezi si sarezi amestecul dupa gust.Umpli jumatatile de ardei de amestecul pregatit si asezi corabioarele pe un platou,pe frunze de salata verde.Onerzi cu frunzitele de marar verde.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii