Corabioare de ardei cu ton si porumb

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei capia rosii
  • 2 conserve de ton maruntit in suc propriu
  • 1 cutie boabe de porumb dulce
  • 50 g seminte de susan
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de marar sau patrunjel
  • cateva frunze de salata verde pentru decor

Mod de preparare

Scurgi bine tonul si porumbul din conserve.Cureti si speli ardeii capia.Tai un ardei in cubulete,iar pe cilalti ii tai in jumatati,pe lungime si le indepartezi nervurile.Amesteci intr-un castron tonul,porumbul cubuletele de ardei,ulei zeama de lamaie proaspat stoarsa si semintele de susan.Condimentezi si sarezi amestecul dupa gust.Umpli jumatatile de ardei de amestecul pregatit si asezi corabioarele pe un platou,pe frunze de salata verde.Onerzi cu frunzitele de marar verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise