Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei care au gustat-o au marturisit ca papilele lor au fost placut gadilate).
Copanelele se spala si curata dupa cum bine stiti si se dau prin sosul de miere.Se pun intr-un vas mare.Celelalte ingrediente se amesteca si se toarna peste copanele atat cat sa le cuprinda bine.
se lasa la macerat 24 de ore dupa care se pun la cuptorul incins o ora o ora jumate la foc mediu depinde de cuptor.
POFTA BUNA!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii