Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Se iau copanelele, se spala bine.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Ingrediente

  • 7 copanele de pui
  • 1 ardei galben gras
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe mari
  • 3-4 catei de usturoi
  • un cubulet de unt
  • 1 ketchup dulce de 500 gr
  • 1 ketchup picant de 200 gr
  • un praf de sare
  • condimente de pui
  • putin piper
  • 2 foi de dafin
  • 1 cana de apa

Mod de preparare

Se iau copanelele, se spala bine, apoi luam un cutit si intepam bine pe ambele parti copanenele, insa intepaturi mici;le punem intr-un castron mare, peste ele adaugam condimentele de pui, un praf de sare si putin ketchup dulce! Luam o tava pe care o ungem cu cubuletul de unt, luam copanelele le punem in tava, apoi taiem rondele ceapa si ambii ardei si le punem printre copanele, amestecam ambele ketchupuri cu cana de apa si putina sare si adaugam jumatate de compozitie in tava, punem foile de dafin, acoperim cu o folie de aluminiu si adaugam la cuptor, pana se fac copanelele pe jumatate; apoi, scoatem tava si intoarcem pe partea cealalta copanelele, adaugam restul de sos peste ele si cateii de usturoi taiati rondele, luam folia de aluminiu si le lasam sa se rumeneasca foarte bine. POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise