Copanele de pui cu pancetta si mustar

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Copanele de pui cu pancetta si mustar

Ingrediente

  • 8 copanele de pui
  • 100gr pancetta sau kaizer,bacon taiat felii subtiri
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi se baga felii de usturoi,apoi presaram sare si piper dupa gust,continuam cu mustar si apoi invelim copanelele cu cate o felie de pancetta.Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de cuptor.Le lasam cca 1 ora la 180°.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise