Ingrediente
6 copanele de pui, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 300 gr. ciuperci (eu am pus intregi, la borcan), 100 ml. vin alb sec, 300 ml. pasta de rosii, 200 ml. apa, 5-6 catei de usturoi, aproximativ 50 ml. ulei (pentru prajit), 1/2 lingurita cu sare, 1/4 lingurita cu piper, 1/2 lingurita cu cimbru
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
48 voturi
Mod de preparare
Tocam marunt ceapa, ardeiul il taiem julienne sau cubulete si le adaugam peste copanelele rumenite.
Punem ciupercile taiate sau intregi, adaugam vinul si lasam sa fiarba aproximativ 30 minute pana acesta incepe sa se evapore. Amestecam pasta de rosii cu apa si turnam peste copanele. Condimentam cu sare, piper si cimbru si mai lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute.
Adaugam usturoiul pisat inainte de a opri focul.
Am servit mancarica alaturi de o salata de varza murata.
Daniella Leinwand , 19 octombrie 2014
super delicios
Ghimici Violeta , 22 iulie 2014
Un deliciu
Cretu_Laura (Bucatar) , 14 decembrie 2013
fabulos....
Adelina Damian-Fekete , 03 octombrie 2013
Au o culoare frumoasă şi trebuie încercate.
Vitan Aneta , 02 octombrie 2013
super bun
COSTEO (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2013
Arata super bineeeee!!!!gustoasa!!!
Patricia Iordache (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013
Ma bucur sa aflu ca veti incerca preparatul meu.
Elena Mihai , 27 septembrie 2013
DELICIOASE
Busuioc Ionel , 26 septembrie 2013
duminica incerc si eu dar sunt igur ca sunt bune
Klocza Mariana , 26 septembrie 2013
super
Rodica Iscu , 26 septembrie 2013
f. bun
elenita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013
cat de bine arata
COSTEO (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2013
Place!!!!!!