Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Condimentam cu sare, piper, boia dulce, condimentele pentru carne, sosul de soia si amestecam putin cu mana pentru a se patrunde si in interior, asezam si cartofii, morcovul si usturoiul taiat pe jumatate mai presaram putina sare peste cartofiori, apoi punem vinul cu apa.
Invelim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute cu folie si fara folie pana cand s-a rumenit frumos deasupra!
Noi a servim cu salata de spanac si ceapa verde!
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii