1. Preîncălzeşte cuptorul la 180°
2. Amestecă untul cu zahărul.
3. Amestecă vanilia şi ouăle.
4. Adaugă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu şi amestecă. Bicarbonatul de sodiu degajă bioxid de carbon la temperaturi mai mari de 70°, ceea ce face biscuitii mai fragezi.
5. Împarte aluatul în 3 boluri.
6. Taie ciocolata în bucăţi mici.
7. Adauga în fiecare alt tip de ciocolată.
8. Formează 8 grămăjoare de aluat cu 2 linguri şi le pune pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lasă cam 5cm între ele.
9. Coace 15 minute aproximativ.
10. Când le scoţi din cuptor, pune-le cu hârtia de copt cu tot pe o suprafaţă plană pentru a opri coptul. Sunt fragile, manevrează-le cu atenţie.
11. După 5 minute, pune-le pe un grătar pentru ca umiditatea să nu se acumuleze la la bază.
12. În cele cu ciocolata albă, pune fructele de pădure.
Poţi sa amesteci totul fără să-ţi mai complici existenţa. Nu pune mult aluat că ies prea mari.(ca la mine!)
Ies cam 50 de bucăţi.
După răcire, le poţi păstra în cutia de biscuiţi.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii