1. Preîncălzeşte cuptorul la 180°
2. Amestecă untul cu zahărul.
3. Amestecă vanilia şi ouăle.
4. Adaugă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu şi amestecă. Bicarbonatul de sodiu degajă bioxid de carbon la temperaturi mai mari de 70°, ceea ce face biscuitii mai fragezi.
5. Împarte aluatul în 3 boluri.
6. Taie ciocolata în bucăţi mici.
7. Adauga în fiecare alt tip de ciocolată.
8. Formează 8 grămăjoare de aluat cu 2 linguri şi le pune pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lasă cam 5cm între ele.
9. Coace 15 minute aproximativ.
10. Când le scoţi din cuptor, pune-le cu hârtia de copt cu tot pe o suprafaţă plană pentru a opri coptul. Sunt fragile, manevrează-le cu atenţie.
11. După 5 minute, pune-le pe un grătar pentru ca umiditatea să nu se acumuleze la la bază.
12. În cele cu ciocolata albă, pune fructele de pădure.
Poţi sa amesteci totul fără să-ţi mai complici existenţa. Nu pune mult aluat că ies prea mari.(ca la mine!)
Ies cam 50 de bucăţi.
După răcire, le poţi păstra în cutia de biscuiţi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii