Se amesteca fructoza cu margarina si untul. Se adauga cacaua. Se adauga stafidele si putin praf de biscuiti (biscuitii se rup in bucati fine sau se piseaza cu un ciocanel de bucatarie). Se modeleaza cu mana mingiute. Se modeleaza pana ce se capata forma dorita, adaugati daca vreti mai multi biscuiti pisati, pana ce obtineti mingiute perfecte, care sa nu se rup, adica perfect rotunde.
Se trec prin praful de biscuiti si se pun pe o farfurie. Dupa ce ati modelat toate cele 5 cookies-uri cu stafide, puneti farfuria in frigider, unde cookies-urile cu stafide vor sta cateva ore. Se servesc reci.
Sunt ideale pentru cei mare postesc lunea, miercurea sau vinerea. Nu au multe calorii si constituie un desert usor, care se poate si la dieta, ori musafirilor veniti in vizita, caci se poate foarte usor, iar ingredientele sunt accesibile.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii