Se incinge cuptorul la 200⁰C.
Intr-un vas, se bate untul cu zaharul apoi se adauga oul si se mixeaza bine.Se adauga sosul Nesquik si esentele de alune de padure si vanilie.In alt vas, se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza si fulgii de ciocolata.Din compozitia obtinuta se formeaza bilute care apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt, la distanta de aprox. 3-4 cm.
Biscuitii se dau la copt 10-15 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit apoi se scot si se lasa sa se raceasca.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii