Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie

Ingrediente

  • • 75 gr unt sau margarina Rama, moale
  • • 100 gr zahar brun
  • • 25 gr zahar
  • • 1 ou
  • • 1 lingurita esenta de vanilie
  • • 100 gr faina
  • • 1 lingurita amidon
  • • ½ lingurita bicarbonat
  • • un praf de sare
  • • 100 gr fulgi de ciocolata amaruie

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180°.

2. Bate untul/margarina cu ambele feluri de zahar pana ce devine moale.Adauga oul si vanilia si amesteca.

3. Adauga faina, amidonul, bicarbonatul si sarea si amesteca.Adauga bucatelele de ciocolata si amesteca.

4. Pune cate o lingurita plina de aluat intr-o tava de copt, si pune biscuitii la copt timp de 8-10 minute, pana ce devin auriu-maronii pe margini.Lasa-i sa se raceasca putin.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise