Se incinge cuptorul la 200⁰.
Intr-un vas, se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale, laptele si esenta de vanilie si se mixeaza.Separat, se amesteca faina cu parful de copt si bicarbonatul apoi se incoproreaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza in final muesli si ciocolata.Din aluatul obtinut se formeaza bilute care se aseza intr-o tava tapetata cu foaie de copt, la o distanta de 3-4 cm una de alta.
Biscuitii de coc 10-15 minute, pana cand au crescut putin si s-au rumenit.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii