* Mixeazã untul topit si rãcit cu zahãrul, vanilia, scortisoara si anasonul, la urmã adaugã fãina si frãmântã un aluat moale, sfãrâmicios chiar, adaugã fãina cât trebuie ca sã nu se lipeascã de mâini.
* Dã la frigider , acoperit circa de 15 minute.
* Pe masa de serviciu înfãinatã, întinde alutul si decupeazã bucãti cu ajutorul unei forme in formã de inimã.
Pe care le înfingi cu grijã în betisoare ( optional).
* Se pun în forma tapetatã cu hârtie vegetalã, si se coc la cuptorul preîncãlzit la 150 ºC circa de 15 min, sã aibã o culoare aurie.
Lasã la rãcit apoi decorezã dupã plac.
Vã doresc o searã specialã, pupici:)
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii