Se spala conopida si se desface buchetele, apoi se aseaza in borcane alternand cu felii de morcov. Se pregateste compozitia conforma instructiunilor dupa pachet si se toarna fierbinte in borcane. Se inchid borcsanele si se tin la temperatura camerei pana a doua zi cand se dau la rece. Se serveste alaturi de fripturi, tocanite, etc.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii